Derfor sælger vi ud

Vi har som nævnt fem heste – to følhopper og tre løbsheste – med på søndagens internetauktion på Selectedsales.com: KLIK HER

Vores tre løbsheste er købt med avl for øje, men vi har ikke plads på stutteriet til flere følhopper – og at skære nogle følhopper fra nu, for at gøre plads til løbshestene, giver ikke rigtig nogen mening. Dels er markedet svært og dels er det umuligt at vælge hvilke hopper, som skal væk.

Man siger altid at folk sælger det teoretisk dårligste fra, men vi vælger at sælge de løbsheste vi har samt to følhopper, som teoretisk må være endog meget interessante.

Dels er følpenge betalt på det hotteste af det hotteste – Ready Cash og Tactical Landing – dels er de fransk af oprindelse og kan derfor få også føl registreret i Frankrig. Herudover har de begge fantastiske stammer.

Løbshestene går alle tre en spændende sæson i møde. De to 4-årshopper (French Omelette og Nouchka di Quattro) med spændende stammer har begge vist fin kapacitet, og alle veksler er foreløbig sparet. De er snart startklare efter vintertræning og vi selvfølgelig, at de begge kan hævde sig i de interessante løb i år.

Targaryan – der pt. befinder sig i Frankrig – synes jeg også er spændende. Hun har vel tre starter i resultatrækken med galop, som ikke er opført, så fejlfrit har hun oftest været med helt fremme.

Måske det franske voltesystem passer til hende. Vi så hun klarede 2660 meter voltestart på Åby på 1.13.9 (kold oktoberaften), der også er verdensrekord, så teoretisk kan der ligge mange penge til hende dernede eller alternativt i Sverige på V75. Varenne på Armbro Voice bør også vække de fleste opdrætteres opmærksomhed.

Det bliver en spændende søndag!

Targaryan. Foto: Gorm Johansen