Ny følhoppe

Hjemme igen efter en fantastisk tur til Harrisburg – godt arrangeret af Bønsdorf. Udover hundredevis af heste på auktionen, så vi på forskellige stutteribesøg bl.a. Six Pack, Muscle Hill, Tactical Landing, Greenshoe, Bar Hoping, Captain Corey og International Moni (se fotos længere nede i denne historie), hvoraf især sidstnævnte imponerede mig!

Sammen med Thomas Lind-Holm købte vi følhoppen Crysti Dream (Infinitif) i fol og følpenge betalt på Muscle Hill.

Crysti Dream har fire svenskregistrerede afkom: Hennessy Am (hingst e. Muscle Hill) med rekord 1.10,5a og 1,6 mill. SEK. Et afkom er død og på Yearlingauktionen i år solgte åringen Longfellow (hingst e. Greenshoe) for 3.1 mill. SEK til Marcus Melander (Courant).

Ekstremt spændende hoppe med en afstamning, som passer på de fleste hingste og via Infinitif også iblandet fransk blod.

Vi  besluttede at lade hende blive i USA, hvor hun bliver opstaldet på Concord (kun ti minutter fra vores agent Thomas Svensen, som så kan tjekke ind til hende med jævne mellemrum). Thomas har også fået opgaven at finde en bedækning med Chapter Seven, så hvis alt går vel, foler hun i marts og går derefter til Blue Chip Farm for bedækning.

International Moni

 

International Moni i sin boks

 

Greenshoe

 

Greenshoe i sin boks

 

Muscle Hill

 

Tactical Landing

 

Walner