Spændende følhopper er altid interessante

Vi vil altid være på udkig efter ekstraordinære følhopper og på internetauktionen travera.nu den 5. marts fik vi hammerslag på VästerboFirstClass (SE) – en Love You-hoppe, der er søster til bl.a. Västerbro Prestige (far til Eenymeenyminymoe og andre topheste).

Vi var vildt glade – sælger ville dog godt ha’ at vi ventede med transport, da hun havde haft lidt feber og ikke var helt fit for fight. Desværre fik vi så den 27. marts en meddelelse fra sælger, at man på Strömsholm Hestehospital havde konstateret en alvorlig immunsygdom hos VästerboFirstClass, og handlen blev derfor ikke til noget. En meget trist meddelelse for alle implicerede.

Travera.nu havde atter auktion den 19. marts, hvor vi var meget interesserede i Cantab Hall-hoppen Cactus (SE) – en lækker hoppe med rekord 1.11,7a og 895.000 SEK efter Bobtail (1.11,4a-5,9 mill. SEK), der selv var en af de bedste svenskfødte hopper nogensinde.

Cactus blev solgt for 720.000 SEK. Vi var længe med i budgivningen, men fik desværre ikke sidste bud. – men vi kommer igen!