Velkommen til Isaac Wynn

Bring Me Luck U S (Kadabra) fik i går nat sit første føl på Stutteri Wynn – et flot hingstføl efter International Moni, som vi har døbt Isaac Wynn!

Bring Me Luck U S i forvejen mor til i alt syv afkom, heriblandt Luck Is Back (1.11,8a-712.000 SEK) og Bring Me Money (1.11,5a-566.000 SEK) samt 1-årige Luckisanattitude (Face Time Bourbon), som vi ejer. Sidstnævnte er opdrættet af Panamera Racing. Luckisanattitude står pt. på Silvåkra Gård i Sverige og kommer med på Breeders Clubs Derbyauktion den 27. august.

Amerikanskfødte Bring Me Luck U S var selv en fantastisk væddeløber med rekord 1.11,2a og 2,4 mill. SEK. Hun vandt 22 sejre i 57 starter i træning hos Stefan Persson og Kari Lähdekorpi. Det blev bl.a. til 11 sejre på stribe fra slutningen af 2-årssæsonen til september måned som 3-års.

Bring Me Luck U S går nu til Readly Express.