French Omelette godkendt i comeback

4-årige French Omelette (træner: Mattias Djuse) startede i tirsdags (23. april) på Romme, hvor hun med Magnus A. Djuse i sulkyen blev nummer fire i tiden 1.15,8a/2140 meter.

French Omelette – der ikke havde startet siden 2. februar – havde igen været uheldig med startsporet (10) og blev taget roligt fra start. Hun sad et stykke nede i feltet, mens den førende hest – og senere vinder – afviklede de første 500 meter efter 1.15,0. Kilometeren gik efter 1.16,5.

Med ca. 700 meter igen blev French Omelette forsøgt i tredje spor og nåede frem til fjerdepladsen. Hun var dog chanceløs mod de tre forreste og blev midt i sidste sving bakket til inderbanen. Fjerdepladsen gav 6.800 SEK.

Hun leverede en OK præstation og starter næste gang på onsdag (1. maj) på Bergsåker i et ungdomsløb med Aleksi Flink i sulkyen.

Se løbet: KLIK HER

French Omelette